×

praktische informatie

Wat voor weer het ook is, heel warm of juist regen... Geen probleem! Er kan volop binnen gespeeld worden in het Kabouter Klauter Kasteel. Jullie vinden er onder andere een reuze familieglijbaan, rollerbaan, hoge klimberg, fietsbaan, trampolines, een spannende shooterarena en nog veel meer. De airhockey is leuk voor alle leeftijden! 

Rolstoel en rollator toegankelijkheid.. wij zijn geheel rolstoeltoegankelijk. Alle paden in het park zijn verhard en breed. In het kabouter Klauter Kasteel hebben we een aangepast toilet en in de Brasserie is een volwaardig mindervaliden toilet aanwezig. 

Kinderen t/m 15 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te zijn. 

Eigen meegebrachte etens- en drinkwaren mogen aan de picknick tafels in het park genuttigd worden. Dit is niet toegestaan in het Kabouter Klauter Kasteel, in het restaurant of op ons terras.

Honden zijn niet toegestaan, met uitzondering van Hulphonden. U dient zelf zorg te dragen voor het verwijderen van behoeftes van de hond. In onze kinderboerderij zijn de honden niet toegestaan.

Met de auto is Zuidlaren goed bereikbaar vanaf de A28. U rijdt door het centrum van Zuidlaren, dan volgt u de wegwijzers naar Sprookjeshof. Gratis parkeren is mogelijk op onze grote Privé parkeerplaats tegen over het attractiepark.