×

Groepen

Speelpark Sprookjeshof is ideaal voor een vrolijk kinderfeestje, leuk schoolreisje of gezellig familiefeest. Zelfs groepen met alleen volwassenen komen graag naar ons park in Zuidlaren voor een vergadering of bedrijfsuitje met een nostalgisch tintje. Met welk gezelschap je ook komt; we hebben altijd een arrangement dat past bij je wensen. En wil je toch wat anders? In overleg is er van alles mogelijk.

Schoolreisje

Maak van je schoolreis een onvergetelijke dag door met je leerlingen te komen spelen, klimmen en klauteren. Door onze grote binnenspeeltuin maakt het niet uit of het regent of juist heel warm is. De schoolreis kan altijd door gaan! Meer over een schoolreis naar Speelpark Sprookjeshof.

Kinderfeestje

Een sprookjesachtige verjaardag voor je kind? Vier het kinderfeestje bij ons en laat de jarige genieten en lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Meer over een kinderfeest bij Speelpark Sprookjeshof.

Zakelijk uitje

Plan je zakelijke bijeenkomst in een nostalgische omgeving, een kleurrijke setting voor nieuwe ideeën en contacten. In overleg is er van alles mogelijk voor je bedrijfsuitje, vergadering, borrel of receptie. Meer over de zakelijke arrangementen bij Speelpark Sprookjeshof.

Arrangementen voor groepen

Een dag lang feest met je hele familie? In Speelpark Sprookjeshof zal niemand zich vervelen. Voor groepen bieden we meerdere feestelijke arrangementen.

  • Kabouter Klauter Arrangement
  • Arrangementen bij brasserie ’t Hof van Zuidlaren
IMG_4861.jpg