×

Kabouter Klauter Arrangement

  • Entree gehele Speelpark
  • Sprookjespark, kinderboerderij, buitenspeeltuin en indoorspeeltuin
  • 1x koffie/thee met gesorteerd gebak, kinderen 1x consumptie met gesorteerd gebak
  • 3-gangendiner of buffet of koffietafel

Ga je een familiedag of bedrijfsuitje organiseren of wil je gewoon met een groep er een dag op uittrekken? Zoek dan niet verder, want Speelpark Sprookjeshof in Zuidlaren biedt je een volledig verzorgde dag aan.

Kabouter Klauter arrangement in combinatie met een driegangendiner
Je begint met soep naar keuze. Het hoofdgerecht is een Wiener schnitzel geserveerd met 2 warme groenten, gemengde salade, gebakken aardappelen en appelmoes. Zijn de schaaltjes leeg, dan worden ze indien gewenst weer bijgevuld. Het diner wordt afgesloten met vanilleroomijs met slagroom. Je kunt het diner ook reserveren met vleeskeuze. Bij aankomst kun je aangeven welk vlees- of visgerecht of vegetarisch je als hoofdgerecht wenst. De meerprijs van dit vlees- of visgerecht of vegetarisch  komt dan over de standaardprijs heen. Voor de kinderen is er een kindermenu bij bestaande uit soep, patat met keuze uit kroket, frikandel of kipnuggets en een kinderijsje.

Kabouter Klauter arrangement in combinatie met een warm buffet
Warm buffet (v.a. 20 pers.): Twee soorten soep met stokbrood en kruidenboter vooraf. Wiener schnitzel, kipsaté, zalmfilet en kippetjes met roerbakgroente. Gebakken aardappelen, patat, warme groenten, rauwkost salade. Dessertbuffet met diverse ijssoorten, bavarois, slagroom en garnituur. Voor de kinderen worden er kroketten, frikandellen en kipnuggets aan het buffet toegevoegd.

Kabouter Klauter arrangement in combinatie met een Drentse koffietafel
Groentesoep, vers afgebakken broodjes, wit en bruin brood, krentenbrood, suikerbrood, 3 soorten kaas, 3 soorten vleeswaren, divers zoet beleg, roomboter, koffie en thee.

 Prijzen Kabouter Klauter arrangement in combinatie met:

  • Drie gangen diner volwassenen € 31,00 p.p.
  • Drie gangen diner kinderen € 21,25 p.p.
  • Warm buffet volwassenen € 43,00 p.p.
  • Warm buffet kinderen € 24,75 p.p.
  • Drentse koffietafel volwassenen € 27,75 p.p.
  • Drentse koffietafel kinderen € 21,25 p.p. 

NB: Deze prijzen zijn exclusief drankjes. Kinderprijzen gelden voor de leeftijd 2-12 jaar.

Zijn er in je gezelschap gasten vegetarisch of met speciale diëten? Geef dat dan vroegtijdig aan ons door, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. De tafel voor je arrangement wordt gereserveerd in zaal Sprookjeshof.

Reserveer uw Kabouter Klauter Arrangement