×

Ontdek het park

5-in-1 Speelpark Zuidlaren

Kom je in ons sprookjesbos kijken naar de betoverende sprookjes van vroeger? Knuffelen met de geitjes in de kinderboerderij? Of houd je vooral van spelen en klimmen? In Speelpark Sprookjeshof in Zuidlaren kan het allemaal. In ons nostalgische familiepark is altijd genoeg te doen, zowel bij regen als bij zonneschijn.

Sprookjesbos

Maar liefst 25 sprookjes komen in ons sprookjesbos tot leven. Met één druk op de knop beginnen sprookjesfiguren te bewegen en wordt hun sprookje verteld. Loop van sprookje naar sprookje en laat je betoveren door bijvoorbeeld Drie kleine kleutertjes, Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Doornroosje, de Smurfen en Roodkapje.

Sprookjeshof-52.jpg

Speeltuin voor jong en oud

Het speelpark is een heerlijke plek met 50+ speelstoestellen. Schommels, draaimolens, trampolines, klimberg, monorail, klautertoestellen, skelters en meer. Authentiek buiten spelen, net als vroeger! Te oud voor de speeltuin? Niet bij Speelpark Sprookjeshof! Op de familieschommel voelt iedereen zich weer even helemaal jong.

IMG_4900.jpg

Indoor Speelparadijs

Ook binnen is het feest! In het 3.000m2 groot Indoor Speelparadijs kun je al je energie kwijt op 3 verdiepingen met binnenpret. Ga samen van de reuze-familieglijbaan, beklim de speelberg, dwaal door het klauterpark en leef je uit op de trampolines. Het Indoor Speelparadijs is geschikt voor jong en oud! Van peuterpret en monorail tot airhockey en spannende shooterarena. Schuif gezellig aan in het Berentheater voor het sprookje ‘Het verhaal van de gouden appel’.

IMG_5308.jpg

Kinderboerderij

 In de kinderboerderij van Old MacDonald lopen allerlei lieve beesten, zoals herten en alpaca's. De geitjes zijn dol op knuffelen. Op een echte tractor zitten? Ga lekker je gang!

IMG_5457.jpg

Midgetgolf

Jeugdsentiment! Nog steeds is het golfballetje zo snel mogelijk in de hole krijgen een stuk lastiger dan het lijkt. Daag jezelf uit tot een topscore op onze verrassende midgetgolfbaan.  

IMG_5359.jpg

Rondvaart Zuidlaardermeer

Al dobberend in een boot op het Zuidlaardermeer kijk je je ogen uit. Ga mee met een prachtige rondvaart en geniet van de natuur van Drenthe.

Zuidoevers-WAC-sep-06-TB-4.jpg

Wist je dat...

  • Het gehele park rookvrij is?
  • Er 3 horecapunten zijn om jullie dagje uit compleet te maken?
  • Het Sprookjesbos maarliefst 25 sprookjes telt?
  • Het Indoor Speelparadijs 3.000 m2 groot is?
  • Er ook een Kinderboerderij in Sprookjeshof Zuidlaren is?
  • Je met de hele familie kan midgetgolfen in het Sprookjeshof?